Цього року 14 жовтня поєднало у собі не тільки День захисника України, День українського козацтва, День створення Української повстанської армії та Покрову Пресвятої Богородиці, а ще й День художника! З такого приводу Дніпропетровський художній музей радісно запрошує завітати до нас у гості, та разом відзначити ці свята!

У музеї заплановано такі заходи:

12 жовтня – п’ятниця – 16:00 – відкриття виставки Володимира Лободи «Турове. Спас в степу» (живопис, графіка, декупаж, скульптура, інсталяція).

13 жовтня – субота – 14:00 – розповідь про “Експонат місяця” «Венера» та художника Василя Кучумова. Пригодницька історія про художника та персонажів картини та «майже детективна» про Венеру Таврійську (за дослідженнями Труша І.Б.).

14 жовтня – неділя – 17:00 – виставка “Вихідного дня” та виступ Піаніста Майдану (Piano Extremist). Piano Extremist  продемонструє власні роботи та зіграє власні музичні композиції, після невеличкого концерту буде можливість особисто поспілкуватись з автором, дізнатись про подробиці створення робіт, про пошуки натхнення, та про незгасний дух людини, яка вже стала певним символом для цілого покоління українців.

Подробиці можна дізнатись за телефоном +38 056 744 60 35, а також на сторінці музею у Facebook: facebook.com/artmuseumdp.

Слідкуйте за новинами та приходьте святкувати разом!

Поделитесь с друзьями в социальных сетях!