З 15-го травня 2021 р. Дніпропетровський художній музей запрошує на виставку румунського фотографа Соріна Онішора. Виставка відкриється за ініціативи Почесного консульства Румунії в м. Дніпро в рамках розвитку двосторонніх культурних відносин між Румунією та Україною.

Сорін Онішор – фотограф з міста Тімішоара – відомий дивовижними пейзажами своєї країни та жанровими фотографіями пересічних мешканців Румунії. Він вчитель за освітою, але вже понад 10 років займається художньою фотографією та навчає фотографувати.
Мистецькі проекти фотохудожника спрямовані на сільську місцевість Румунії, його стиль можна визначити як сільську фотожурналістику або етнофотографію.

Роботи Соріна Онішора – більше, ніж просто чудові знімки румунських пейзажів, це чуттєві ілюстрації щоденності, це обмін розповідями про мальовничі місця, традиційну архітектуру і ремесла та привітних людей Румунії.

Твори фотомайстра були представлені на персональних та колективних виставках не тільки в Румунії, а й за кордоном, і відзначені численними нагородами.

Роздивитись художні фотографії Соріна Онішора  пропонуємо з 15-го квітня по 6-те червня 2021 року за розкладом роботи Дніпропетровського художнього музею.

Адреса музею: м. Дніпро, вул. Шевченка, 21
Час роботи: 10:30 до 17:30 (каса до 17:00)
Сан перерва: 13:00 – 13:30
Вихідні – понеділок, вівторок
Тел.: (056) 746-26-80
www.artmuseum.dp

Поделитесь с друзьями в социальных сетях!