19 грудня відбулося відкриття виставки творчих робіт учнів

Дніпровської дитячої художної школи № 2. Виставка проводиться в рамках святкування Новорічних та Різдвяних свят. Ініціатором та організатором виставки виступила Дніпровська дитяча художня школа № 2 при підтримці Управління культури департаменту гуманітарної політики  Дніпровської міської ради та Дніпропетровського художнього музею.

Виставка «Новорічна» спрямована на підтримку обдарованих дітей, стимулювання творчої активності, створення умов самовираження юних художників. Метою виставки є бажання показати спадкоємність традицій школи шляхом об’єднання зусиль вчителів та їх учнів.

Виставка, крім своєї культурної і творчої місії, покликана донести до глядача прагнення дітей України, їх мрії жити в  щасливій країні. Експозиція яскраво демонструє позитивне бачення майбутнього. «Новорічна» виставка  ставить за мету зацікавити юних художників та відвідувачів експозиції історією святкування та традиціями зимових свят.

Понад 100 робіт було надано до оргкомітету виставки. Найкращі 44 роботи демонструються в цій залі, об’єднані зимовою тематикою та святкуванням Новорічних та Різдвяних свят, на яких зимова казка перетворюється на реалії.

Юні художники віком від 7 до 16 років натхненно працювали в різних техніках декоративно-прикладного мистецтва, живопису, графіки. Живопис зачаровує своєю колористикою, графічні роботи надають змогу відвідувачам познайомитись з технічними прийомами роботи тушшю,  линориту, друку по картону та ін. Декоративні композиції поєднують сучасне бачення декору з традиційним мистецтвом розпису та батику .

«Новорічна» виставка є святковим подарунком нашому місту, всім шанувальникам дитячої творчості.

Поделитесь с друзьями в социальных сетях!